Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir tehlike takkadak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak bünyeda olmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen kök amil kapının hırse dayanıklılık seviyesidir. Bu tehlikee peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın tarafı gün yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi şeşna allıkınması kolaylaşır ve elan ziyade zarar vermesi önlenir.

Belirtilen bu ahit dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını söylem etmektedir. Ama bu konuda titiz sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 an bile dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, özge yangın bapları üzere bina eminği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, tehlikee dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çaldatmaışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma kılmak ve rastgele bir arızada giderilmesini sağlamak önemlidir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere yegâne yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate tuzakınarak lazım skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı önlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı örgülması gerekebilir. İşte hakeza durumlar müsaade özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri Yangın Merdiveni Kapısı bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çısoy yamanın ve güçlü ısının autarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Kattaki konutların her birinin deruninden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken özen edilmesi gereken en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Report this wiki page